1995-2009


Amb motiu del 25è aniversari del club hem aprofitat per fer un recull de les fotos dels primers anys del club. Anem a l’època de la imatge analògica, dels rodets, del revelat i les còpies. Abans de la generalització d’internet i del món digital. Per tant, falten moltes de les sortides. Per foscos motius, d’alguns anys gairebé no tenim imatges, altres són força complets. I lògicament, la qualitat de les imatges és al límit. El valor sentimental compensa.
Cal fer esment de la molt bona tasca de recull i classificació de les imatges que va fer en David Molinas fa uns anys.

Any Activitat Fotos
1995 Vallter-Núria, el Pedraforca, Montseny (Les Agudes) i el Far
1996 (1 de 2) Sant Miquel de Falgars, el Castell del Montgrí, Santa Ceclina, Vall d’Ormoier, Sant Vicenç (Cassà), Costabona i Caldes-Campllong (bici)
1996 (2 de 2) Puigmal, suro de Cal Magre, Ulldeter-Queralbs, Pantà d’en Llobet (bici), Sant Segimon, Festa del pedal i Els Àngels
1997 Sta Bàrbara (Anglès), Dòlmens de St Pere de Roda, Botineteja, Sadernes- Talaixà-Sant Aniol, Els Angles, Taga i Puig Neulós
1998 St Pere de Casserres, Bastiments hivernal i Comanegra
1999 Esquí de Fons a Llers i Canigó
2000 Costabona i Bessiberris
2001 Refugi de Malniu (Andorra), Banyuls - Cantallops, Botineteja i Castell de Soterra (Osor)
2002 Canal del Príncep, Gorgues de Carançà, Sallent de Gállego - Canfranc, Gra de Fajol i Carlit
2003 Montclar, Botineteja, Carlit, Puigsallança, Panticosa, Costa Pubilla i L’Estartit – Cala Montgó
2004 (1 de 2) Begur-camins de ronda, Albanyà-Lliurona, Nocturna a Vidreres, Guils, suro de Cal magre, Butineteja, Comanegra, Girona-Caldes en bici, Taga, Costabona
2004 (2 de 2) Vall de Ter, Pedraforca, Puigmal, Gran Paradiso, Canó del Tururu, Cadí (Pas dels Gosolans), Matagalls i castanyada, Selva Aventura i Rocacorba.
2005 (1/3) Canal del Príncep, puig de Dòrria, castell de Montagut-Cadiretes, Nocturna a Llagostera, Butineteja, Ruta de Salamina, Gorgues de Salenys, Pic de la Dona, Els Estanys de Sils amb bici.
2005 (2/3) Puigsacalm, La Pica d’Estats, Cabrera i Els Aiats, Pic de l’Infern, Cadiretes, La Roca-Puig Neulós-Cantallops, travessa a Montserrat, bicicletada per les urbanitzacions, Camí de Ronda, Montnegre.