Camins de Caldes


MAPA DE DISTRIBUCIÓ
Feu un clic sobre la imatge del costat per ampliar-la.
També us en podeu descarregar un arxiu PDF.

En aquesta pàgina trobareu els camins que el Club ha entrat fins ara. I més que en volem posar. Amb el Covid-19, l’interès i disponibilitat per preparar rutes en aquet apartat va augmentar. El que havia de ser doncs una llista limitada i fàcilment revisable cal ara organitzar-la.

De manera que la informació de les rutes presentades sigui més accessible teniu a la vostra disposició, els següents elements:

1) A sobre aquestes línies, el mapa de distribució de totes les rutes que tenim entrades fins ara. El mapa us pot servir com a orientació per a triar el trajecte que voleu fer.

2) En una primera taula, un índex ràpid de rutes amb les dades bàsiques. Només la distància marcarà el grau de dificultat. El desnivell és poc significatiu. Al sud del Molí de la Selva trobarem les rutes que tenen alguna pujada i també, per tant, millors vistes.

Aquesta llista està ordenada segons la zona: al voltant de Caldes, per tot l’entorn de Caldes i al voltant del Molí de la Selva.

3) Més avall, en una segona taula, trobareu una llista de rutes de Caldes amb la seva descripció, track per descarregar i mapa.

Bones caminades!