El Camí de Sant Jaume


A peu des de Caldes fins a Montserrat

El dia 3 d’abril de 2016, fa poc més de dos anys, vàrem iniciar aquesta ruta per etapes: A peu des de Caldes fins a Montserrat.

Aviat arribarem al final, la propera serà l’etapa Manresa – Montserrat.

Ha organitzat el recorregut i la logística la Carmen. Mentre en Marc ens ha delectat una vegada més amb el seu saber de la història i dels llocs de la nostra terra.

Prop de trenta caminadors ha participat en cadascuna de les etapes. Solament dos les han pogut fer totes: Felicitats!!. Però sis més en tenen solament una pendent: Ànims!!!

Hem fet vuit etapes: Caldes – Sant Romà (Brunyola) /Anglès/ Amer – Sant Esteve d’en Bas – L’Esquirol – Vic – L’Estany – Artés – Manresa i ara ens queda la 9a i darrera: Manresa – Montserrat

El trasllat des de Caldes fins a la sortida i la tornada, l’hem fet en bus, gratuït per als socis anuals.

L’etapa: Manresa – Montserrat estava programada per al primer cap de setmana de maig, les previsions de temps van aconsellar d’ajornar-la. Comptem programar-la per la tardor.
Volem que sigui una sortida de dos dies: fer el camí, sopar i dormir a Montserrat per a passar-hi la diada següent. Hi haurà altres possibilitats d’apuntar-s’hi per aquells que no disposeu dels dos dies.

Us animem a afegir-vos-hi. Consulteu la programació.