25è aniversari del Club


1995 – 2020, vint-i-cinc anys del Club Excursionista Caldes de Malavella

El 2020 es van complir els vint-i-cinc anys del Club Excursionista Caldes de Malavella. Durant el 2019 havíem triat les excursionsque més il·lusió ens feia de reviure.

La celebració va començar de la millor manera, amb la primera de les excursions de record. Vam anar a El Moixer i Les Salines, va ser ben bé una magnífica caminada de celebració, en tenim precioses imatges d’aquest 12 de gener. La següent excursió estava pensada per al 29 de març, però ja no es va poder fer. Va sorgir un imponderable que no hauríem pogut imaginar. Tot i que d’imponderables ja en parlàvem en la presentació de les sortides: “Vet aquí la llista de sortides d’aniversari que ens ha quedat, amb la data en que proposem fer-les (llevat imponderables)”, vam escriure llavors.

Malgrat això, la situació ens va donar l’oportunitat de conèixer mol millor el nostre terme com queda palès a la secció Camins de Caldes.

Per a una propera celebració, aquestes són les excursions que havíem planificat:

Les Salines, Oix-Bestracà-Hormoier, Estanys de la Pera, Cadí pel pas dels Gosolans, Vallter-Espinavell, Vallter-Toès, Canigó dormint a Cortalets, Bassegoda nit d’Estels, Ulldeter-Coma de Vaca-Núria (Camí dels enginyers), Vallter-Núria (Pre-inaugural del Club), Pedraforca (Inaugural del Club), Ordesa-Mont Perdut, Banyuls-Puigneulós-La Jonquera, Sant Segimon-Matagalls i Pedaforca 360º.