Sortides


Les sortides les programem trimestralment. La programació s’elabora en reunió oberta a tots el socis, al final de cada trimestre. Tots hi podem fer aportacions i propostes. Aquesta programació trimestral en forma de calendari d’activitats i amb una informació breu sobre cada activitat, la fem arribar a tots els socis. Més tard, uns dies abans de la data de la sortida, enviem la informació concreta referent a aquesta activitat: característiques, dades tècniques, horari previst, data límit per apuntar-s’hi, si s’escau, etc. Aquesta comunicació amb els socis es fa via correu electrònic o també per whatsapp.

A banda de rebre la informació via mail, a la web del club s’hi reflecteix tota la informació: programació trimestral, informació concreta prèvia a cada activitat en concret, i si s’escau, variació en les dates d’activitats.

En principi intentem organitzar una activitat cada quinze dies, tot i que això pot variar en funció del calendari i de les festes locals o generals. Intentem també combinar sortides aptes per a la mainada, tant a peu com amb bicicleta, amb d’altres més llargues i de major dificultat. Normalment es fan servir cotxes particulars per les excursions més curtes o d’anada i tornada al mateix punt. En les sortides més llargues o travesses es lloga un autocar.

A l’apartat de Fotos podeu veure un recull d’imatges d’algunes de les sortides que hem fet en els últims anys.

Per participar en les sortides, cal ser soci. Llegiu l’apartat Socis/Fer-te soci per a més informació.