Cursa de la Malavella


L’últim cap de setmana d’abril arriba a Caldes de Malavella la Festa de la Malavella, una celebració nascuda l’any 2010 amb la llegenda de la Malavella com a eix central. Es tracta de la història d’una senyora feudal que raptava els nens de Caldes de Malavella i se’n menjava el cor tendre. Fins l’arribada al municipi del jove Maurici, qui ho va descobrir i va empènyer el poble de Caldes per revoltar-se i expulsar la Malavella.

En el marc d’aquesta festa, i des de l’any 2015, el Club Excursionista Caldes de Malavella organitza la Cursa de muntanya de la Malavella. La cursa compta amb dos recorreguts, un de curt i un de llarg, de 12 i 23 km respectivament. També es pot optar fer fer la marxa, sense participar en la competició. Des de 2019 s’ha afegit un nou recorregut de 7 km, apte per a totes les edats! Per als més caminadors, es pot optar pel recorregut de la cursa curta, de 12 km.

Des de 2019 la data de la cursa passa a una data fixa: l’1 de maig, segueix enquadrada dintre les activitats de la Festa de la Malavella, però així ho podrem seguir tot.

Web de la Cursa de muntanya de la Malavella: http://cursadelamalavella.wixsite.com/cmcm

Mail de contacte de la Cursa de Muntanya de la Malavella: cursadelamalavella@gmail.com