Josep Pera i Sergi Bañeras, fantàstic podi a l’Eufòria del cims (Andorra Ultratrail Vallnord)


Podi Eskaldats Andorra

L’equip d’Eskaldats format per en Josep Pera i en Sergi Bañeras va aconseguir el tercer lloc a la primera edició d’EUFÒRIA dels cims, 233 km +20.000 m. Els va acompanyar al podi Salvador Vilalta, que es va quedar sense acompanyant en la cursa (per lesió) i es va unir a l’equip dels Eskaldats per poder finalitzar-la.

La prova va tenir lloc del 4 al 9 de juliol, amb sortida i arribada a Ordino.

Van completar el recorregut en 73h 14min (tres dies, una hora i catorze minuts). Només 34 min per darrere dels segons classificats. Per a què us feu idea de la gesta, els quarts classificats van trigar sis hores més en arribar a Ordino.

Va ser una cursa molt emocionant. Van fer molts quilòmetres ocupant la quarta plaça. Però la tercera nit van sortir dels Cortals d’Encamp, l’última base de vida, per davant de l’equip basc que ocupava la tercera plaça. Ocupant ja la tercera plaça, van anar reduint la distància amb l’equip txec (Paloncy-Silar). De tres hores de diferència a la sortida dels Cortals van acabar a poc més de mitja hora a la meta. Els va faltar ben poc per a atrapar-los. Més lluny va quedar l’equip primer classificat (Passerat-Morcillo, 68:49:43).

Moltes felicitats als ultracampions!