Llicències federatives 2024


Encetem el període de renovació de la llicència anual de la FEEC (carnet federatiu) per als socis de la nostra entitat.

Tingueu present que a partir del dia 1 de gener només és vàlida la llicència de 2024.

Recordeu que el carnet és necessari per a la participació en competicions oficials i que proporciona una assegurança per a les activitats esportives associades a la nostra entitat. Hi ha diferents nivells de cobertura segons els tipus d’activitat que feu (senderisme, excursionisme, alpinisme, bicicleta de muntanya, esquí, etc.).Podeu demanar també habilitació FEDME si participeu en competicions fora del territori català o per descomptes en refugis d’altres llocs d’europa però cal tenir en compte que la FEDME ja no dona descomptes pels refugis del País Basc, Astúries, Navarra, Aragó ja que aquestes federacions han signat un conveni de descompte mutu juntament amb Catalunya. Per aquests, amb la llicència FEEC és suficient.

Per tenir dret al carnet federatiu i per a que us el tramitem nosaltres, cal ser soci del Club Excursionista i demanar la llicència que desitgeu.

Heu de fer el pagament al c/c del Club i posar el vostre nom i tipus de llicència. Enviar un correu al club amb el comprovant del pagament

PREUS
Tant per la llicència com per la quota de soci, s’ha de tenir en compte l’edat que es compleix el 2024.

Heu de fer un ingrés al compte del club ES72 2100 8181 7723 0004 5539 per l’import de la quota de soci més l’import del carnet federatiu. Si altres membres de la unitat familiar són socis no federats, podeu regularitzar les seves quotes en el mateix ingrés.

Quota de soci del club:
◦ 5 a 17 anys = 5 €
◦ 18 anys o més, socis antics = 12 €
◦ 18 anys o més, socis de primer any = 20 €

Carnet federatiu: consulteu-ne els preus, segons la modalitat a https://www.feec.cat/feec/llicencia-federativa/

Es mantenen les opcions dels darrers anys:

1- Descomptes per quota familiar, si es tramita llicència per pares i un fill o més menor de 18 anys.
2-La possibilitat de fer-se el carnet sense assegurança, pagant una part, si s’aporta la documentació conforme que es té una assegurança pròpia que cobreix els mateixos accidents amb els mateixos imports.
3.- La modalitat MUNTANYA PLUS que amplia les cobertures en cas de defunció.

Com a novetat, podeu indicar una altra adreça que no sigui la vostra per fer-hi arribar la revista Vèrtex.

Des de fa uns anys la llicència està disponible en format virtual a l’aplicació de la FEEC que es pot descarregar en el mòbil, fet que fa gairebé innecessari tenir-lo en plàstic. Des del Club recomanem aquesta opció. Les persones que vulguin la impressió en plàstic caldrà que ens ho demanin en el correu de sol·licitud de llicència.

TERMINI

• Les sol·licituds (amb transferència correcta inclosa) rebudes fins al dia 22 de desembre es tramitaran durant el 2023 i seran operatives a partir de l’1 de gener de 2024.

• Les sol·licituds (amb transferència correcta inclosa) rebudes entre el 23 de desembre i el dia 15 de gener es tramitaran durant el mes de gener de 2024 i seran operatives a partir de l’1 de febrer de 2024.

• Les sol·licituds que es rebin amb posterioritat a aquesta darrera data tindran un recàrrec de 3 € per tramitació.