10a activitat del trimestre


DIUMENGE, 4 D’OCTUBRE: CAMÍ DE RONDA 9A ETAPA: ROSES – CADAQUÉS

Hora i lloc de sortida: 7’30h del parc de la Sardana (41º50’20.95”N 2º48’40.24”). Arribada aprx a Cadaqués a les 17h

Desplaçament: bus. Gratuït per als socis anuals. 12€ socis per un dia. Cal apuntar-s’hi. Data límit dijous 1 d’octubre.

Durada de la caminada: 4’30h aprox sense comptar parades esmorzar i dinar.

Desnivell positiu acumulat: 650m

Distància: 20km

Dificultat: Mig. La dificultat estriba en la distància, té poques possibilitats d’escapatòria.

NOTA: Per qui vulgui a fer mitja ruta hi ha via d’escapada a Cala Jòncols, s’hi arriba per pista forestal des de Roses. La recollida és a nivell personal, no del club. El bus ens recollirà a Cadaqués.

Llocs d’interès d’aquesta sortida: Sortirem del port de Roses i resseguirem les cales (Canyelles i Almadrava) per un camí ben arranjat amb algun esgraó fins arribar a la Punta de l’Almadrava. Allà el sender ja es converteix en el camí de ronda original passant per Cala Murtra i Cala Montjoi. Creuarem el Cap de Norfeu (malgrat es pot arribar a veure la torre i les vistes són espectaculars, no el farem perquè ens desviaria molt de temps i km). Continuarem fins arribar directament a Cala Jòncols. D’aquí ja ens enfilem per l’interior (és el tram amb més desnivell d’aquest camí d’uns 45 minuts de pujada) fins arribar al Coll de Sa Cruïlla. D’aquí anem baixant suaument cap a Cadaqués per una pista forestal.

Cal portar: Aigua, esmorzar i dinar. Paravent en cas de vent o pluja i gorra i crema de sol en cas de dia assolellat. Bastons opcionals. Mascareta. Llegiu també les normes específiques Covid-19 al final del text.

Grup de WSP: Recordeu el grup de whats del camí de ronda per qui es vulgui afegir. (636069876-Blanca)

Com sempre no faltarà la cerveseta i bany final!!!

Covid-19:
El dia de l’activitat:
– Prendrem la temperatura abans de la sortida,
– Els participants haureu de signar la declaració de responsabilitat i de coneixement de les normes preventives de salut
– I recordeu també l’obligació de dur mascareta posada al bus i mentre no s’estigui fent l’activitat i de respectar en tot moment les distàncies i en general les directrius marcades per sanitat.

Més informació: c.excur.caldesmalavella@gmail.com

« Torna a la programació trimestral