13a activitat del trimestre


DIMECRES, 6 D’ABRIL, EXCURSIONS ENTRE SETMANA PER CALDES I RODALIES 

Ruta matinal circular: Molins del Ridaura (Llagostera).

Tornem a proposar la ruta dels Molins del Ridaura inicialment prevista pel 23 de març i que vam ajornar. Us recordem el més important.

Per aquelles dates el Ridaura tenia un gran cabal d’aigua que impedia el pas dels guals sense problemes. En cas que el cabal d’aigua del Ridaura segueixi sent massa alt, tenim preparada un ruta alternativa: un recorregut pel Sot de la Malavella passant per la bassa de Can Llop, Sant Maurici i Can Llop entre d’altres indrets. Té característiques semblants en quant a distància i durada.

Horari:
Sortirem a les 8h30 amb cotxes particulars des de Caldes fins a La Pata (límit terme de Llagostera / Sta.Cristina d’Aro) per començar la caminada des d’allà. Són uns 15 minuts de desplaçament. En cas d’anar al Sot de la Malavella també hi ha un petit desplaçament amb cotxe.

Comptem estar de tornada a Caldes a les 13h30’ aproximadament.

Punt de Trobada:
Parada bus al Parc de la Sardana 8h30’.

Consells:

  • Calçat còmode i adequat per caminar. Podem trobar trams enfangats i MOLT IMPORTANT: creuarem diverses vegades el Ridaura i amb les pluges pot ser que hi baixi una mica d’aigua, convé que el calçat sigui resistent a l’aigua.
  • Vestir-nos amb diverses capes.
  • Portar aigua i esmorzar.

Contacte:

Toni i Meius

629176485

Més informació: c.excur.caldesmalavella@gmail.com

TORNEU ENRERE