18a activitat del trimestre


DIA: DIUMENGE 17 d’octubre de 2021

Hora i lloc de sortida: 8h del parc de la Sardana (41º50’20.95”N 2º48’40.24”). Arribada a  Port de la Selva a les 9h.

Desplaçament: En bus, gratuït per als socis, 12€ per als no socis.

És necessari que us apunteu a través del mail del Club. Últim dia dijous 14 a les vuit del vespre.

Durada de la caminada:   5h aprox sense comptar parades esmorzar i dinar.

Desnivell positiu acumulat :  400m (apxox)

Distància: 20 km

Dificultat:  mig

El primer tram fins a Llançà es segueix arran de mar, combinant camí original amb algun tros empedrat. De Llançà a Portbou anem combinant camí arran de mar i altres que ens endinsarem per corriols entre vinyes i turons.  

Llocs d’interès d’aquesta sortida: Passarem per les viles de Port de la Selva, Llançà, Colera i Portbou. Passarem pel far de s’Aranella i caletes com les d’en Robert,  Cau de LLop, la Farella, Grifeu, Cap Ras, Bramant, Borro, Garbet entre d’altres. 

Aquest últim tram del nostre camí de ronda ens permet gaudir d’un dels paisatges més abruptes de la nostra costa per trobar-se entre el Parc Natural de Cap de Creus i el Paratge natural de l’Albera, les seves cales esculpides per la tramuntana i les seves muntanyes dominades per matolls i búnquers amagats li donen un encant especial.

Cal portar: Aigua, esmorzar i dinar, banyador per qui vulgui fer bany. Al ser un camí molt assolellat recomanem sobretot crema de sol i gorres i paravent per si es gira tramuntana.  Aconsellable bastons de muntanya per algun tram de roca que trobarem.

NOTA; De a platja de Garbet a Colera hi ha la possibilitat, segons l’estat del mar,de passar pel camí que ens porta a la muntanya dels canons però caldrà trepitjar un xic l’aigua. Recomano porta xancletes o sabates d’aigua per si ens decidim agafar aquest tram que val la pena per lo bonic que és.

 Grup de WSP: Hi ha un grup de whats del camí de ronda per a qui s’hi vulgui afegir. (636069876 -Blanca)

No faltarà la cerveseta i bany final!!!

Pautes de protecció covid:

Haureu de signar la declaració responsable de la que us adjuntem una còpia. A la declaració confirmeu: no presentar símptomes, no haver estat en contacte amb persones positiu en Covid els darrers 14 dies i contactar amb el club en cas de ser positiu els següents 14 dies.

En les aturades i reagrupaments es recomana respectar la distància de seguretat i fer ús de la mascareta.

Més informació: c.excur.caldesmalavella@gmail.com

« Torna a la programació trimestral