2a activitat del trimestre


DIUMENGE, 1 DE MAIG: CAMINS DE RONDA DE PORTBOU A BANYULS DE LA MARENDA

Hora i lloc de sortida: 8h del parc de la Sardana (41º50’20.95”N 2º48’40.24”).

Desplaçament: En bus, gratuït per als socis, 12€ per als no socis.

És necessari que us hi apunteu a través del correu electrònic del Club (c.excur.caldesmalavella@gmail.com). Últim dia, dijous 28 a les vuit del vespre.

Durada de la caminada: 5h aprox sense comptar parades esmorzar i dinar.

Desnivell positiu acumulat: 848m (aprox.).

Distància: 15 km.

Dificultat: mig-alt.

Camí de ronda que passa totalment arran de mar, per corriols verges i abruptes i algun punt de trepitjar roca vora mar. El primer tram fins a  Cervera (4’5km) és el que presenta més dificultat amb algun tros petit de grimpar i algun punt de vertigen . El segon tram fins a Banyuls (10km) no presenta dificultat especial. Donat que tot el camí és un tram molt natural i verge els únics avituallaments d’aigua els trobarem a la població de Cervera i Banyuls de la Marenda. 

Llocs d’interès d’aquesta sortida: Sortirem de la Platja Gran de Portbou i si la mar ens ho permet vorejarem les Tres Platgetes i la Cala del Pi per anar a buscar el camí de ronda que ja s’enfila per damunt de les coves de les Freses i la Cova Foradada fins el Cap de Cervera. Arribarem al poble de Cervera i creuarem les vies del tren per continuar el camí de ronda vora mar, passarem  per la Cala Perafita fins arribar a  Banyuls de la Marenda.

NOTA 1: Recomanable portar algun calçat d’aigua pel primer tram en cas de trobar-nos petit onatge que cobreix les roques. 

NOTA 2: Opció per la gent que no vulgui fer el primer tram: Anar amb tren fins a Cervera i allà ens podem trobar per fer junts el segon tram fins a Banyuls de la Marenda.

Cal portar: Aigua, esmorzar i dinar, banyador per qui vulgui fer bany. Al ser un camí molt assolellat recomanem sobretot crema de sol i gorres i paravent per si es gira tramuntana. Aconsellable bastons de muntanya per algun tram de roca que trobarem i calçat d’aigua.

Grup de WSP: Hi ha un grup de whats del camí de ronda per a qui s’hi vulgui afegir. (636069876 -Blanca)

No faltarà la cerveseta i bany final!!!

Més informació: c.excur.caldesmalavella@gmail.com

« Torna a la programació trimestral