2a activitat del trimestre


DIVENDRES I DISSABTE, 12 I 13 D’OCTUBRE: MANRESA – MONTSERRAT

Ja acabem la ruta del camí de Sant Jaume de Caldes a Montserrat que vàrem iniciar el 3 d’abril del 2016 des de Caldes, hauran sigut un total de 183 quilòmetres!!! La farem en dos dies i dormirem a Montserrat.

Si no podeu venir els dos dies, consulteu opcions al final d’aquest email.


Divendres 12 d’octubre

Sortida en autobús per fer el trajecte Caldes – Manresa a les 7:00h des del Parc de la sardana (pineda de la Malavella 41º50’20.95″N 2º48’40.24″).

Inici etapa a peu Manresa – Montserrat a les 8:30h, de 25 quilòmetres aprox., pràcticament tot pujada, 7 hores sense comptar parades, passant per Castellgalí  i seguint un tram del GR4.  Desnivell positiu: 600 metres

Arribada al monestir a Monestir cap a les 16:30 hores

Sopar: menú pelegrí a l’Hostal Abad Cisneros, preu aprox. 10€, a les 20:30

Dormir: al mateix monestir en habitacions d’escoltes , preu aprox. 10€/persona


Dissabte 13 d’octubre

Aquesta data coincideix amb la realització del projecte cims per la llibertat, i un dels cims és Sant Jeroni. Adaptarem l’horari del bus per a poder-nos hi afegir.

Hem escrit a l’entitat organitzadora i ens han dit que no hi ha cap problema en fer-lo des del monestir, encara que ells ho facin des de Collbató. No hem confirmat encara horaris ni la forma de recollir dorsals i samarretes. Tanmateix, el ritme d’inscripcions a cims per la llibertat s’ha accelerat i a hores d’ara hi ha tres cims que han tancat inscripcions i altres tres força plens. Sant Jeroni de moment és verd, però per al dia 23 de setembre potser ja serà ple. Per tant, si us hi voleu inscriure, vosaltres mateixos.

En qualsevol cas, matí lliure per pujar a Sant Jeroni, fer rutes per Montserrat o per gaudir del monestir.

Esmorzar: cafeteria, a càrrec de cadascú/na i dinar: self-service restaurant/cafeteria a càrrec de cadascú/na

Hora sortida en bus des de Montserrat: a determinar depenent de l’horari de la pujada a Sant Jeroni, comptem que seria entre 16:00 i 18:00 hores

Hora arribada a Caldes: dues hores més tard.

Cal portar: calçat còmode, esmorzar i dinar per dissabte, cantimplora amb força aigua, gorra, roba per si plou. Si us inscriviu als cims per la llibertat també haureu de pensar en els àpats de dissabte, tot depenent de l’horari.

Per dormir: sac de dormir o llençols, tovallola i sabó dutxa, taps orelles ;), roba de recanvi, calçat de descans, etc.

Confirmarem més endavant si serà possible el transport de bosses amb sacs de dormir i resta de Caldes a Montserrat.

Data límit per apuntar-se el 23 de setembre al correu del club excursionista (c.excur.caldesmalavella@gmail.com). Hi ha reservades 30 places per dormir la nit del dissabte, tindran prioritat els que hagin fet major número de les etapes anteriors. Si no es venen els dos dies cal informar-ne per tenir-ho en compte pel bus i l’allotjament. Llegiu les opcions al final.

OPCIONS:

Només divendres: possibilitat del dijous al vespre anar a deixar el vostre cotxe a l’estació del cremallera de Monistrol, per tenir transport tornada el mateix divendres. Contactar amb Carmen (606830038)

Només dissabte: si hi ha prou interessats (mínim 10) que vulguin venir el dissabte, possibilitat de sortir de Caldes en bus a les  7:00 i tornar amb la resta.

Enllaç cremallera http://www.cremallerademontserrat.cat/cremallera/el-tren-cremallera/

Quan escriviu per inscriure-us us respondrem, però no us podrem confirmar la plaça fins al final del període d’inscripció. El dia 24 de setembre.

Qualsevol altra qüestió, escriviu-nos.

Més informació: c.excur.caldesmalavella@gmail.com

« Torna a la programació trimestral