2a activitat del trimestre


DIUMENGE, 13 D’OCTUBRE: 6a ETAPA DEL CAMÍ DE RONDA, BEGUR – L’ESTARTIT

Hora i lloc de sortida: 7:30h del parc de la Sardana (41º50’20.95”N 2º48’40.24”). Arribada a Cala Sa Tuna 8’30h

Cal apuntar-s’hi: escriviu a la web del club, preferible directament, no com a resposta a aquest mail. Data límit dijous 10 d’octubre. Si us decidiu més tard, pregunteu si queden places.

Desplaçament: bus, gratuït per als socis. Els no socis han de pagar 12 € en concepte de quota de soci per un dia i transport en bus.

Durada de la caminada:   5h aprox sense comptar parades esmorzar i dinar.

Desnivell positiu acumulat : 150 m

Distància: 15 km

Dificultat:  mitja-baixa

Ruta que seguirem poc el GR-92, pràcticament el farem arran de mar. Trobarem alguns trams d’escales, algun  passeig empedrat ben arreglat i trepitjarem força camí de sorra de platja. Hi ha petits trams de carretera per dins les urbanitzacions.

Llocs d’interès d’aquesta sortida: Començarem a caminar des de Cala Sa Tuna i passarem per Aiguafreda i Cala Sa Riera fins arribar a la Platja  de l’Ila Roja, inici  de la platja de Pals. A partir d’aquí combinarem trams de passeig i platja  fins a l’Estartit. La idea és creuar la Gola del Ter, en cas de molt cabal d’aigua arribaríem a Torroella de Montgrí vorejant el Ter i finalitzarem la ruta aquí.

Cal portar: Aigua, esmorzar i dinar, banyador per qui vulgui fer bany. Al ser un camí molt assolellat recomanem sobretot crema de sol i gorres.

Grup de WSP: Hi ha un grup de whats del camí de ronda per a qui s’hi vulgui afegir. (636069876 -Blanca)

No faltarà la cerveseta i bany final!!!

Més informació: c.excur.caldesmalavella@gmail.com

« Torna a la programació trimestral