2a activitat del trimestre


DIJOUS, 9 DE JULIOL: CINEMA DE MUNTANYA

El Club Excursionista Caldes de Malavella i l’Ajuntament han organitzat una sessió gratuïta de cinema de muntanya a la fresca. L’activitat forma part del programa Glopets d’estiu. Es farà dijous 9 de juliol a la plaça U d’octubre a les deu de la nit. Es projectaran dues pel·lícules curtes del Torelló Tour 2020, guanyadores de l’edició 2019. Les pel·lícules es projecten en versió original subtitulades en català:

CLIMBING BLIND. Alastair Lee. Gran Bretanya. 2019. 57′. Premi BBVA al millor film de Muntanya 2019
Jesse Dufton és un escalador britànic afectat, des del seu naixement, per una malaltia degenerativa de la visió. Actualment només pot distingir entre llum i obscuritat, però malgrat tot continua practicant el seu esport preferit. Per confirmar-ho s’ha fixat un objectiu molt ambiciós, escalar l’Old Man of Hoy, un monòlit de gres de 137 metres d’altura que pràcticament sorgeix del mar.

LOST IN KARAKORUM. A. Girard, J.Chenal i D.Lacaze. França. 2019. 31′. Premi CERVESA DEL MONTSENY al millor film +Xtrem
L’estiu de 2018 Antoine Girard i Damien Lacaze inicien una aventura a les muntanyes del Karakorum. Es tracta d’un recorregut de 1.500 quilòmetres de vol bivac en parapent. Entre els objectius de l’aventura hi ha l’ascensió del Spantik (7.027 m), amb l’aterratge prop del cim.

Es tracta de la segona vegada que fem aquesta col·laboració amb l’Ajuntament. L’any 2019 va ser un èxit d’assistència i la pel·lícula no va defraudar. Aquest any el programa és també prometedor. De fet les pel·lícules guanyadores del Festival de Torelló són una garantia.
Us hi esperem.

Més informació: c.excur.caldesmalavella@gmail.com

« Torna a la programació trimestral