2a activitat del trimestre


DIUMENGE, 16 D’OCTUBRE: 13è TRAM DE CAMINS DE RONDA: BANYULS DE LA MARENDA – PORTVENDRES – COTLLIURE

Hora i lloc de sortida: 7:30h, des del parc de la Sardana (41º50’20.95”N 2º48’40.24”). 

Desplaçament: Amb autobús, gratuït per els socis i 12€ per als no socis. És necessari que us hi apunteu a enviant un correu electrònic a l’adreça del club (c.excur.caldesmalavella@gmail.com). L’últim dia per apuntar-s’hi el dijous 13 a les vuit del vespre.

Durada de la caminada:   4’30h aprox sense comptar parades esmorzar i dinar.

Desnivell positiu acumulat : 332m (apxox)

Distància: 15’50km

Dificultat:  mig

Camí de ronda que passa arran de mar amb força desnivells, és el camí de costa anomenat “Sentier Litoral”. El tram més llarg és el de Banyuls a Portvendres que són uns 11km i els 4km restants és de Portvendres a Cotlliure amb algun tram de carretera i esglaons.

Llocs d’interès d’aquesta sortida: Sortirem de la Platja de l’ Elmes en direcció al cap de Velló i d’aquí cap a la Platja del Forat,, resseguirem la platja de Paulilles, la platja de Bernardi i ens enfilarem cap el Far de Cap Bear, ens separarem un xic de la costa per arribar a la platja de l’Anse de l’Espeluga on ja veurem Portvendres.

Vorejarem el seu port (tram de carretera més feixuc) per arribar al Fort de la Mauresque, passarem un petit tram d’urbanització per arribar a la Platja des Batteries on trobarem diferents miradors per començar a gaudir del Castell i el casc antic de Cotlliure. 

Gaudireu d’una costa preciosa i anirem trobant al llarg del camí moltes restes d’edificacions militars.

 Cal portar: Aigua, esmorzar i dinar, banyador per qui vulgui fer bany. Recomanem paravent per si es gira tramuntana.  Aconsellable bastons de muntanya.

 Grup de WSP: Hi ha un grup de whats del camí de ronda per a qui s’hi vulgui afegir. (636069876 -Blanca)

No faltarà la cerveseta i bany final!!!

Més informació: c.excur.caldesmalavella@gmail.com

« Torna a la programació trimestral