5a activitat del trimestre


DIMECRES, 1 DE MAIG, RUTA MATINAL: EL FAR (LA SELVA) 30 CIMS

Dades:
Volta semi-circular d’uns 9,5 km amb sortida des de Sant Marti Sacalm, davant de l’Ajuntament. Ruta amb poca dificultat, curta però amb cert desnivell (+ 425m). Com a dificultat sols tindrem alguns escalons al tram final de la pujada al Pla del FAR, no son difícils però ens faran bufar una mica.

Descriptiu:
Anirem amb cotxes particulars fins  a Sant Marti Sacalm des d’on sortirem caminant.

Sortirem per camins amples en bon estat que poc a poc s’ha aniran fent estrets i costeruts, convertint-se finalment en un senderó de forta pujada amb ziga-zagues fins a desembocar al Pla del Far. Des d’aquí, per pista asfaltada arribarem al Santuari del Far i a la punta del Far (que forma part del repte del 30 Cims de La Selva). Seguirem per uns senderons de molt bon fer passant per el Mirador de la Cinglera i ens arribarem a l’ermita de Santa Anna, des d’on baixarem per un corriol amb desnivell però de més bon fer que no pas el de pujada.

Al Santuari del Far hi ha servei de cafeteria on, qui vulgui, hi pot fer un cafè i esmorzar.

Horari:
Sortirem a les 8h00’ des de la parada de bus al Parc de la Malavella amb cotxes particulars. Per començar a  caminar des de Sant Marti Sacalm a les 8h50’

El desplaçament amb cotxes propis fins a  Sant Marti Sacalm és de 45 minuts i la ruta caminant serà aproximadament de 3h + parades.

Comptem estar de tornada a Caldes a les 14h aproximadament.

Punt de Trobada:
Parada bus al Parc de la Sardana 8h.

Consells:

  • Calçat còmode i adequat per caminar.
  • Vestir-nos amb diverses capes (fresca a primera hora, i al migdia, amb sol, podem tenir temperatures altes).
  • Portar aigua i esmorzar.

Contacte:
Toni i Meius
629176485

Més informació: c.excur.caldesmalavella@gmail.com

« Torna a la programació trimestral