7a activitat del trimestre


DIMECRES, 22 DE MAIG: PEDRALTA (30 CIMS).

El proper dimecres 22 de maig farem una sortida circular a Pedralta. Puntuable per al repte dels 30 Cims del Club.

 
Sortida: Matinal
Ruta: Can Llaurador (Solius) – Turó de l’Home – Mirador de Pedralta – Can Llaurador
Dia: dimecres  22 de maig
Hora de sortida: a les 8h a la Pineda de la Malavella per iniciar la ruta a 1/4 de 9h des de Can Llaurador.
Hora d’arribada: a partir de les 12h a Caldes.
Ruta Circular: unes 3h de durada, amb 6 km aprox. de distància i uns 240 m de desnivell positiu. Turó de l’Home (280 m), Mirador de Pedralta (290 m).
Nivell de dificultat: fàcil.
 
Descripció de la ruta:
Sortirem de Can Llaurador per una pista que ens portarà a la urbanització del Golf Costa Brava. Travessarem la Riera del Vilar per començar a enfilar-nos progressivament tot deixant les cases a la nostra esquerra.
Anirem ascendint, amb una pujada pronunciada, tot contemplant la Vall d’Aro amb Santa Cristina, Castell d’Aro i Platja d’Aro. Les Gavarres, Solius, el mar i part de la Selva ens aniran acompanyant en l’ascensió cap al Turó de l’Home. Els més agosarats podran enfilar-s’hi tot grimpant per la roca.
Anirem seguint el camí amb una pujada suau fins a arribar a les escales de pedra que ens menen al Mirador de Pedralta. Si fa bo, les vistes al mar amb Palamós i Sant Feliu hi són garantides. A l’altre costat veurem els Carcaixells amb el Montclar.
Seguirem el camí que, amb pocs minuts, ens portarà a Pedralta. Serà un bon moment per fer una paradeta i, qui vulgui, recuperar forces tot esmorzant…
Iniciarem el retorn anant a buscar el GR 92 (1). És una pista ampla però amb uns trams força drets. Recomanem portar bastons, perquè el sòl és de sauló i és fàcil relliscar-hi.
Ja no la deixarem fins a retrobar la urbanització Golf Costa Brava i remuntar l’últim tram que ens portarà als cotxes.
Recomanem portar: esmorzar, aigua, farmaciola, alguna peça d’abrigar adequada a l’època de l’any, gorra, crema solar, bastons, calçat per a trepitjar senders i pistes de terra.
Portarà aquesta ruta l’Anna Sánchez
Per a qualsevol dubte podeu trucar al:  657981477
Salut i muntanya!

Més informació: c.excur.caldesmalavella@gmail.com

« Torna a la programació trimestral