7a activitat del trimestre


DIUMENGE, 23 DE FEBRER: 8a ETAPA DEL CAMÍ DE RONDA: L’ESCALA – EMPURIABRAVA

Hora i lloc de sortida: 7’30 h del parc de la Sardana (41º50’20.95”N 2º48’40.24”). Arribada aprox. a Empuriabrava 18 h

Desplaçament: bus. El bus és gratuït per als socis. 12€ els no socis.

Durada de la caminada: 6 h aprox sense comptar parades esmorzar i dinar.

Desnivell positiu acumulat: no hi ha desnivell.

Distància: 25 km.

Dificultat: Baix-mig Camí totalment planer. La dificultat la podem trobar en la llargada de la ruta. Hi ha algun tram petit de sorra, però pràcticament passem per camins de terra.

NOTA: La persona que disposi d’algú que el vagi a recollir/portar en cotxe hi ha la possibilitat que pugui fer el 1r tram Escala-Sant Pere Pescador (aprox. 9 km) o bé fer 2n tram Sant Pere Pescador-Empuriabrava (aprox. 16 km).

Llocs d’interès d’aquesta sortida: Sortirem de l’Escala des de la platja El Rec del Molí, passarem per la platja El Portitxol, platja Les Muscleres i seguirem el passeig passant pel davant de les ruïnes d’Empúries. Vorejarem l’Església de Sant Martí d’Empúries i ens enfilarem per la platja de Sant Marti d’Empúries per continuar per la Platja de les Dunes.

Arribarem a la Gola del Fluvià (a causa de l’última llevantada no la podrem creuar) i anirem a buscar el pont de Sant Pere Pescador. Baixarem pel seu lateral tot seguint el Camí de les Llúdrigues i ens endinsarem al Parc natural dels Aiguamolls de l’Empordà, un paratge de colors, llum i sons que ens ajudarà a fer més lleugera la caminada. Anirem a buscar el pont que ens farà creuar La Muga i que ens portarà a la platja d’Empuriabrava. Final del trajecte, doncs no arribarem a Roses per la llargada que tindria i perquè aquest últim tram són carrers asfaltats dins la població.

Cal apuntar-s’hi: escriviu al correu del club abans de divendres 21 de febrer.

Cal portar: Aigua, esmorzar i dinar. Paravent en cas de vent ja que passem per platges molt obertes amb poc recés de vent i gorra en cas de dia assolellat per ser un camí amb poca ombra.

Grup de WSP: Hi ha un grup de whats del camí de ronda per qui s’hi vulgui afegir. (636069876-Blanca)

Per anar fent boca, podeu veure les fotos de la setena etapa.
Com sempre no faltarà la cerveseta i bany final!!!

Més informació: c.excur.caldesmalavella@gmail.com

« Torna a la programació trimestral