8a activitat del trimestre


DIUMENGE, 12 DE JUNY: SANT ANIOL D’AGUJA

Ruta circular des de Sadernes fins a Sant Aniol per veure el refugi gairebé restaurat, arribant pel riu i tornant per Talaixà.

Ruta circular: Sadernes, pont d’en Valentí, La Muntada, Sant Aniol d’Aguja, Salt del Brull, Salt de la Núvia i retorn a Sadernes.

Des de Sadernes fins al pont d’en Valentí la ruta és comuna d’anada i tornada.

Distància: 16 km

Desnivell: 450 m de pujada repartida en tot el recorregut. Només hi ha una pujada sostinguda entre Sant Aniol i el Salt de la Núvia que no arriba a 150 m de desnivell.

Durada caminada: 6h

Sortida: A les 7:30 del matí del parc de la Sardana a Caldes.

Aproximació: Anirem amb cotxes particulars per carretera fins a Sadernes. L’aparcament es paga perquè hi ha una regularització de vehicles, doncs estem a l’espai natural protegit de l’Alta Garrotxa. Hi ha places limitades, per tant la sol·licitud i el pagament s’han de fer abans d’anar-hi.

IMPORTANT: Cal inscriure-s’hi, escrivint un correu al Club. Data límit, el dijous dia 9 de juny.

-Heu d’especificar si disposeu de vehicle i quantes places lliures teniu, ja que a la inscripció demanen la matrícula del vehicle. Un cop coneguem les persones apuntades, intentarem organitzar els vehicles.

-La normativa de l’Espai Natural de l’Alta Garrotxa determina que cal portar els gossos lligats durant el recorregut.

VOLUNTARIAT:

Des de fa gairebé 10 anys s’està reconstruint el refugi de Sant Aniol que es troba en un indret on no hi poden accedir els vehicles. Els Amics de Sant Aniol desen material per a la construcció en un punt del camí. Qui vulgui i pugui i en tingui ganes pot carregar un sac de 5 kg de material i portar-lo al mateix refugi. Qui ho vulgui fer, que porti una motxilla una mica més grossa.

Cal portar:

*  Protecció pel sol, crema i barret o gorra.
*  Portar esmorzar, dinar i aigua.
. Roba de bany per a qui es vulgui banyar. Dinarem en una gorga a la tornada abans d’arribar a Sadernes.

« Torna a la programació trimestral