Reempendre l’activitat


[Actualitzat el 04/06/20]

El dia 7 de març va tenir lloc la darrera de les activitats del club, la sortida nocturna a sopar. Exactament una setmana més tard tot es va aturar. Increïble.

L’última excursió diürna pròpiament dita la vam fer el 23 de febrer, El vuitè tram de camins de ronda, des de L’Escala a Empuriabrava (foto), on vam fer l’última cervesa plegats. El dos caps de setmana següents també vam estar actius, amb la Botineteja el dia 1 i la visita i xerrada del pou de glaç, organitzat per l’ajuntament, el dia 7. finalment, el mateix dissabte sopàvem a Tossa.

Per les vies oficials ens anem informant del com, quan i on ens està permès dur a terme aquestes activitats. En aquest sentit, l’entitat que directament ens informa és la FEEC. Adreçant-vos a la seva web hi trobareu informació actualitzada, per exemple FAQS esports FEEC en Fase 2.

FAQS pràctica esportiva FFEC Fase 2 (1) Vigent des del 01/06/20
FAQS pràctica esportiva FFEC Fase 2 (2) Vigent des del 01/06/20

En la situació actual es comença a fer possible organitzar sortides en grup. Hem pensat en un parell de sortides matinals pel terme de Caldes i la reunió de programació. De fet ja teníem pensada una sortida per aquest primer cap de setmana de juny, però degut a la meteo prevista ens ha semblat millor posposar-ho.

JUNY 2020, PRIMERES ACTIVITATS DEL CLUB EXCURSIONISTA:
– Diumenge 14 de juny, caminada pels cims més alts de Caldes de Malavella.
– Divendres 19 de juny, reunió de programació.
– Diumenge 21 de juny, bicicletada pels arbres monumentals de Caldes de Malavella.
– Diumenge 28 de juny, sortida a confirmar fora del terme municipal de Caldes de Malavella, Montseny, Montgrí… amb desplaçament amb cotxes particulars.

Recordeu que com cada vegada, a principis de setmana enviarem horaris i dades sobre la sortida del diumenge següent. Però a més, donat que hi haurà limitació en el número de participants, caldrà apuntar-s’hi. Començarem la inscripció de participants a la sortida només després d’haver enviat la ressenya corresponent.

Per a participar en les sortides que organitza el Club excursionista Caldes de Malavella cal ser-ne soci en una de les dues modalitats següents: Soci anual o Soci per un dia. Per a més informació, llegiu l’apartat Socis/Fer-te soci.