Un any més, gran participació a la Marxa de Sant Maurici


Diumenge, 29 de juliol, es va celebrar la XXVI Marxa de Sant Maurici. Un any més amb gran èxit de participació, tot i que no hem passat la barrera dels 300. Participants, organitzadors i col·laboradors vam gaudir d’un matí formidable. Per sort, quan començava a castigar el sol vam poder tancar la parada i anar a remullar-nos a la piscina!

Per primera vegada es va comptar amb la participació de quatre famílies amb cotxets. Moltes Felicitats!!!

En aquesta edició volem fer especial esment del munt de col·laboradors, entitats i comerços, que fan possible aquesta marxa.

Per una banda, més d’una treintena de socis i amics, que col·laboren en les tasques necessàries per a l’organització i l’atenció als participants: permisos municipals, preparació de la bossa, marcatge i desmarcatge del recorregut, avituallaments i cafè solidari, inscripcions, sorteig de premis, recollida selectiva, transport de tot el material necessari: mobiliari, neveres, begudes, menjar, expositors, etc.

Per altra banda, comerços i entitats que col·laboren en:

L’organització: el Consell Comarcal (dorsals), la FEEC (cinta de marcatge i carpa).
La bossa dels corredors: Vichy Catalan, Wala i Condis Supermercats.
• Els obsequis per al sorteig: Carns Anna Garcia – Pastisseria Bomboneria Buhigas – Restaurant Braseria Ca La Manela – Clarel – Caviol – Cafeteria Restaurant Riera – Cal Nap – Caldes Vila Termal – Restaurant Can Pitu – Taverna Restaurant Can Quim – Hostal Esteba Restaurant – Restaurant l’Estació – Hostal Fabrelles – Super Pollastre – Grup Folch Farmàcia – Bar Restaurant Franciac – Carnisseria Ivan – Restaurant Mas Oller – Petit Fornet – Balneari Prats – Pub Tèrmic – Trini Fruit i Verd – Carns Jesús Turon del Novavenda – Bar Casa Rosa – Farmàcia Casanoves – Dietètica de Caldes – Perruqueria Family Pèls – L’Art del Crep – Fleca Victòria – Tintoreria Sandra – DM Agri-best 1994 – La Gata Maula Vermuteria

I, finalment, l’especial col·laboració de l’Ajuntament de Caldes en proporcionar la logística de la marxa: mobiliari, so i carpes, entrada a la piscina i part de l’avituallament són aportats per aquest.

Gràcies a totes i tots i comptem amb vosaltres per l’any que ve!

Podeu trobar les fotos aquí.